Un CTF distanță de MayDay.conf Cluj

Organizatorii MayDay.conf oferă cititorilor ZiUAZERO 3 invitații gratuite la prima conferință anuală dedicată domeniului Cybersecurity din Cluj.

Un CTF distanță de MayDay.conf Cluj

Organizatorii MayDay.conf oferă 3 invitații gratuite cititorilor ZiUAZERO la prima conferință anuală dedicată domeniului Cybersecurity din Cluj. Invitațiile sunt pentru cele 2 zile în care se desfășoară evenimentul, 24-25 Octombrie. iONUȚ a venit cu ideea unui mic concurs de tipul "capture the flag" în urma căruia să oferim cele 3 invitații.

Interviu MayDay.conf e articolul scris de iONUȚ, unde regăsiți mai multe detalii despre eveniment și despre motivația organizatorilor.

Mai jos se află logo-ul ZiUAZERO, dar acest logo.png ascunde un mesaj stenografiat. Așadar, vă invităm să încercați acest challenge și să ne trimiteți flag-ul stenografiei pe adreasa de e-mail contact@ZiUAZERO.ro. CTF-ul se va încheia Duminică, pe data de 20 Octombrie la ora 21:00. Câștigătorii vor fi notificați în aceeași zi după tragerea la sorți folosind random.org și înregistrată.