MayDay.Conf - ediția 2 online - 26 Noiembrie 2020

MayDay.Conf - ediția 2 online - 26 Noiembrie 2020

Cei de la MayDay.Conf se pregătesc pentru ediția cu numărul 2 a conferinței abordând în continuare teme legate de securitate cibernetică.

Anul trecut, în zilele de 24-25 Octombrie 2019 am discutat cu aceștia despre inițiativa lor. Conferința s-a ținut la hotel Opera Plaza din Cluj-Napoca, iar în cadrul acesteia s-au abordat diferite subiecte ce țin de securitatea cibernetică.

Pentru mai multe detalii legate de subiectele abordate la prima ediție, accesați pagina de Archive de pe site-ul MayDay.Conf.

Anul acesta conferința se va desfășura exclusiv online și sunt pregătite activități multiple la care poate participa oricine dorește să învețe câte ceva legat de acest domeniu, dar și cei care doresc să își testeze abilitățile, activitate în urma căreia pot câștiga un premiu. Aceste activități vor începe cu o zi înainte de conferința în sine și se vor desfășura pe întreaga perioadă. Țineți cont de faptul că numărul locurilor disponibile este limitat. Totodată, platforma online care va susține conferința va permite participanților să viziteze cabinele virtuale de expoziție ale partenerilor conferinței, precum și activități de networking de tip one-to-one, one-to-many sau chiar many-to-many.

Studenții pot beneficia de workshop-uri grauite oferite în limita disponibilității locurilor.

Ca și anul trecut, anul acesta se vor organiza concursuri de tip CTF (Capture The Flag) dar și workshopuri ce sunt realizate pentru a vă dezvolta abilitățile.

Până în momentul de față sunt anunțați o serie de speakeri confirmați ce vor aborda subiecte din acest domeniu. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Agenda cât și pe pagina de Speakers, dar vă și puteți abona la newsletter-ul lor pentru a fi la curent cu noutățile.

În cazul în care aveți un subiect interesant de prezentat și pe care doriți să-l împărtășiți cu ceilalți, vă puteți înscrie pe pagina de Call for Papers. Țineți cont de faptul că principul de înscriere este cel de "primul venit, primul servit". Prima rundă de înscriere este între 1 Iunie și 31 Iulie, iar a doua rundă este programată pentru 1 August - 15 Septembrie în cazul în care mai sunt locuri disponibile.

Dacă participați la conferință, vă aștept să vă împărtășiți părerile pe pagina de Facebook.