Update pentru Android disponibil - "fixuri" de securitate

Conform buletinului de securitate al celor de la Android, au confirmat că ultimul update de soft rezolvă vulnerabilități critice care pot afecta dispozitivele voastre

Update pentru Android disponibil - "fixuri" de securitate
Samsung Galaxy

Cei de la GOOGLE  au făcut disponibil un update de soft ce trebuie instalat cât mai repede.

Conform buletinului de securitate al celor de la Android, aceștia au confirmat că ultimul update de soft rezolvă vulnerabilități critice care pot afecta dispozitivele ce rulează acest sistem de operare. Printre updateuri, 2 dintre ele rezolvă vulnerabilități de tip RCE (Remote Command Execution, practic dispozitivul poate fi instruit să ruleze aplicații malițioase prin intermediul internetului).

Aceste vulnerabilități de tip RCE afectează toate dispozitivele ce rulează de la Android 7.0 în sus.

Cei de la GOOGLE au rezolvat în total 11 vulnerabilități ce includ, cele 2 RCE-uri menționate mai sus care afectează "framework-ul de multimedia" (cel care ajută la integrarea clipurilor audio sau video, dar și imagini în interiorul aplicatiilor), cât și alte 9 vulnerabilități ce există în Framework și în System.

Pentru cei dornici să afle mai multe detalii tehnice, accesează următorul link.

Este recomandat să fiți mereu cu updateurile la zi pentru a vă asigura că nu veți avea probleme. Pentru mai multe detalii referitoare la cum se verifică și updatează soft`ul telefonului, accesează următorul link.