Campanii conștientizare în Cybersecurity

Campanii conștientizare în Cyber Security. Hackout, CERT și ZiUAZERO vă țin la curent cu metodele folosite de hackeri pentru ca voi să stiți de ce trebuie să vă feriți.

Campanii conștientizare în Cybersecurity

În ultima perioadă am devenit partener cu cei de la https://cert.ro și https://hackout.ro .

Am stabilit de comun acord că este nevoie de educarea publicului larg în domeniul Cybersecurity. Deoarece IT-ul face parte din viața noastră și ne lovim de sisteme tehnologice în permanență, este util pentru voi să fiți la zi cu toate metodele prin care puteți fi păcăliți. De asemenea, hackerii progresează direct proporțional cu tehnologia, iar metodele de atac sunt din ce în ce mai complexe.

CERT.ro, Hackout.ro și ZiUAZERO.ro își unesc forțele pentru a spori gradul de conștientizare a metodelor de atac.

Cu ajutorul celor de la CERT dorim să realizăm campanii ce sporesc gradul vostru de siguranță, iar împreuna cu Hackout vă vom oferi tutoriale care vă vor ajuta în situațiile excepționale întalnite.

De asemenea, ZiUAZERO o sa continue cu știrile legate de activități malițioase tip 0day pentru ca voi să fiți la zi cu toate informațiile.

Vă sugerăm să fiți vigilenți și să ne raportați eventualele probleme întâlnite în viața de zi de zi pentru a vă putea oferi un content de calitate.