De la DEF CON la Black Hat, National Geographic, DefCamp și mai departe

Jayson Street este unul dintre cei mai buni oameni din lume care poate ajunge în locuri care par sigure, dar care, de fapt, nu sunt.

De la DEF CON la Black Hat, National Geographic, DefCamp și mai departe
Un expert în inginerie socială merge pe o stradă din Beirut și exclamă: "Băieți, jefuim o bancă azi?"

Aceasta nu este o poveste despre un jaf. Este un contract de inginerie socială care dezvăluie vulnerabilitățile existente în natura umană.

"Am început să lucrez în securitate fizică acum 25 de ani. În anul 2000 am intrat în cybersecurity, lucrând ca administrator de rețea de securitate. Un an mai târziu mi-am luat certificarea CIPP (Certified Information Systems Security Professional), dar nu am intrat în echipa roșie până prin 2008. Mi-am dat seama că eram mult mai eficient gândindu-mă la strategii de atac în loc să mă concentrez doar pe apărare. Până nu îți spargi propriile sisteme de apărare, nu vei ști niciodată cât de capabil ești." (Sursă: www.alienvault.com)

Jayson Street este unul dintre cei mai buni oameni din lume care poate ajunge în locuri care par sigure, dar care, de fapt, nu sunt. Jobul lui este acela de a ajuta companiile și oamenii să își descopere punctele slabe, să îi educe și să îi ajute să ia decizii mai bune. Și-a început cariera în securitate fizică și poliție, iar acum este unul dintre cei mai buni experți în inginerie socială și un susținător înfocat al industriei infosec din lume.

Oamenii îl iubesc pe Jayson pentru că:

●      Este genial

●      Este prietenos

●      Este coerent și un bun profesor

●      Nu se teme să spună lucrurilor pe nume.

Lista ar putea continua, însă mai degrabă vă recomandăm să urmăriți trailerul documentarului “Cyber terror“ de pe National Geographic unde Jayson povestește despre toate astea și mai mult de atât.

Anul acesta Jayson va fi pentru a treia oară la DefCamp!

Suntem extrem de entuziasmați să aniversăm ediția numărul 10 de DefCamp și să sărbătorim împreună cu el și cu voi!

Ia-ți bilet la DefCamp

Nu rata ocazia de a interacționa cu o comunitate de cybersecurity puternică, din care fac parte profesioniști din industrie din toată lumea.

PS: În timp ce nerăbdarea de a-l vedea pe Jayson live crește, puteți urmări aceste prezentări din 2006: https://www.youtube.com/watch?v=ZfgoQ2MEU8k și 2008: https://www.youtube.com/watch?v=Yo_2Y2B3Kow pe care le-a susținut la DefCamp.